Za zvuku veršů...

Za zvuku veršů...

Anotace: ..

Za zvuků veršů půlnoc sní.
Nevrátí,co kradlo včera,
jen ráno opět probudí
se do večerního podvečera.

Za zvuku veršů půlnoc sní.
Odpálí víčka kouli z děla
tónem jar písní sluneční,
jež nedávnem odezněla.

Za zvuků veršů půlnoc sní.
A hvězdy tkají tanec v sále
tmavou oblohou večerní.
Hledají stále svého krále.

Za zvuku veršů půlnoc sní.
Odbíjí novou historii
ruce,co zvony odhání..
a s ní i lidskou ironii.

Za zvuku veršů půlnoc sní
...a ráno boje pokračují.
Autor Zdenek, 23.01.2009
Přečteno 265x
Tipy 13
Poslední tipující: Quigleika, Holis, Psavec, Markéta Hl., Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, Jana M., fab four
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí