světlo na konci tunelu

světlo na konci tunelu

vycházíš ze tmy - husté -
jsi jako přízrak
na který čekám
před tebe v slzách si klekám
mezi dvěma póly
srdce mě bolí,
když se blížíš
rychlost snížíš - zděšení -
...rána...*byla*...není...
odcházím v mžiku
bez povzlyku
do pekelných bran
bez utrpení
Autor padající do neznáma, 23.01.2009
Přečteno 313x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, bloumej očima, Lenullinka, Gabrielle Taroka, Lilly Lightová, Stinking Lady
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krátké stručné, ale přesto to má něco dosebe.. tip za obsah! =)

23.01.2009 18:39:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí