Třináctá komnata

Třináctá komnata

Anotace: ..ta má je jako stará vesnická půda. Spousta zaprášených myšlenek a rozbitých kolen, když člověk upadl, spousta hvězd a včeliček, které člověk dostal, když potkal lásku, a ...

...tisíc úsměvů
v směnárně pro pošetilé,
mé bílé růže,
co jsem si vždycky tolik přála
v krabičce ze snů složené.

Pár vzpomínek,
co zahřejí a napojí mé pouště prázdnoty,
na míle záchranných provazů,
co mi kdo kdy hodil,
desítky zlomených srdcí,
jimž já jsem katem byla,
studně lásky, co dostala jsem od života,
a kterou nikdy nebudu umět splatit.

Miliony plátků kopretin,
když jsem se ptala,
-zda-li má mě rád-

plné knihy zbytečných slov
a
kádě naděje.

Jeden arch nepopsaný Osudem?

Co přijde dál...
Autor Dilla, 23.01.2009
Přečteno 455x
Tipy 14
Poslední tipující: Badya, Lilly Lightová, D´Aninka, Holis, Elča, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, Barpob, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poznáš....až to přijde:-)

24.01.2009 22:45:00 | Elča

A netvrď,že ti rýmování nejde...Tohle je geniální,ne 'nejde'...

23.01.2009 21:52:00 | Barpob

obdiv...ani slova nestačí...cute...

23.01.2009 20:06:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí