indiáni

indiáni

Anotace: jedna starší o indoších

Dvě tři čtyři porady
a hodná vláda z Kanady
nedaleko Ottawy
postavily sídliště
dva jedna plus ohniště

Indiáni už se těší
za velkou louži
na přístřeší
čerstvě vybílený
co neni vybydlený

Na podpory v tvrdý měně
co jim patří zaslouženě
za tvrdou práci v naší zemi
kde na ně byli škaredý

Tak pozdravujte ve velký dálce
my držíme vám všichni palce
a pošlete pohledy...
Autor zenge, 24.01.2009
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mario de Janiero, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí