Pro bratra

Pro bratra

Anotace: ...

Až se vzbudíš,
a jenom světlo pronikne sevřenými víčky
a uvážeš si na svou botu vzhledné kličky,
až se vzbudíš...
Moc dobře vím,
že nemusíš jít mojí cestou, ani to nechci,
nemusíš létat s ptáky, kteří jsou tak lehcí,
moc dobře to vím...

Jsi můj bratr, blázínku, a vím, že ty to víš,
chápu, že na hloupé dotazy mi neodpovíš...
Jsi jiný nežli já a já jsem jiná nežli ty,
a právě proto pořádáme snové výlety
až se vzbudíš...
Autor voedor, 24.01.2009
Přečteno 431x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, enigman, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, Kapka, Jana M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...brášku pozdravuj...až se vzbudí.

24.01.2009 18:25:00 | Mario de Janiero

krásné

24.01.2009 13:43:00 | Mbonita

ti, kteří mají bráchu, to pochopí až moc dobře. pěkná.

24.01.2009 12:56:00 | Kristine Clary-Aldringen

Takhle to cítím i já. Dík.

24.01.2009 10:32:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí