. . . "Z mého života" . . .

. . . "Z mého života" . . .

Anotace: - Reflexe - .....na Smetanovu hudbu.....

Sbírka: Reflexe

°

"Z mého života" . . .
. . . po těle mrazí mne

Jakoby prázdno okolo nás
jen Tvá vlahá dlaň v té mojí se choulí
chvěje se . . .
napětí stupňované cellovým partem
. . . rozechvívá i mne . . .

Maně počítám kolik je to let
biletářka se tehdy usmála . . . studenti . . . ?
. . . nemáte lístky . . . ?
No jistě . . . máme vyprodáno . . .
. . . počkejte chvíli . . .
schovala nás do šera u vchodu

Nevnímáme než sebe a hudbu
Cítím jak pod ňadrem bije Tvé srdce
ještě jsme netušili že rozrůstá se tam i druhé . . . Jeníkovo . . .
maně počítám kolik že let to je

Teď mou ruku hledáš prsty naší dcery
také se vzrušením celá chvěje
Jeník si zkouší prstoklad
Jsme spolu poprvé na koncertě
. . . i s tebou . . .
Znovu ve své schovávám Tvou dlaň
Bylo úžasné Tě potkat
Bylo úchvatné s Tebou žít
Děkuji Bohu že nám dopřál děti
Tak mohu být s Tebou stále
. . . můžeme být všichni spolu . . .
Jsme provždy spojeni v našich dětech

°
Autor rolon, 24.01.2009
Přečteno 304x
Tipy 13
Poslední tipující: Myrja, Noc17, vapiti, Holis, okapovaroura, spare, WAYWARD, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za text tip

24.01.2009 11:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí