Ďáblova dcerka

Ďáblova dcerka

Anotace: Nemůže to změnit...(napsána 21.1.2009)

Pláčeš
jak krásně to zní
když černé perličky
tříští se o zem.

Směješ se
trhá mu to uši
jak falešný tón
umí jen tvá harfa hrát.

Přišel si pro tebe
to on řídil tvé kroky
a za oponou se smál
- ďábel.

Už chápeš?
Co je v tvém srdci?
Proč jen ty propadla jsi
temné moci.

Nanávidíš
jak pomsta je sladká
jak potěší pláč
malého neviňátka.

Miluješ
ale jen jediného smíš
toho, co zabodává ti
do srdce ostrý kůl.

Tak věř, není to sen
to on kolem tebe síť zaplétá
už od kolíbky
ten tvůj dar
- jsi prokletá!
Autor mauvais-ange, 24.01.2009
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Bíša, Lucci Narr Pavlowna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí