Cesta nocou

Cesta nocou

Anotace: Tajomnosť, čaro rozsvietených pouličných lámp a neznámych, anonymných ľudí....

Pizzou som zahnala
neodbytný hlad
V aute sa vznáša
lahodný, benzínový smrad

Lampy presvetlili
mesto
ako slnko osvecuje mesiac
žiarovka preukáže priateľské
gesto
a prerazí tmu

Nikam sa neponáhľam
Sedím v aute
a vychutnávam čaro
tohto krásneho dňa

Vstúpila som do tajomného sna

Auto sa jemne odráža
a pláva
horúcim asfaltom

Nevtieravá melódia
vychutnávam každý tón
V rádiu primitívna paródia
Počujem tichý ston

Smejeme sa všetci
z chuti
a z čistých myšlienok

Nechceme už unikať
do nepríjemných spomienok

Tento deň
táto noc
je iná ako tie minulé

Pretože už vieme
že máme žiť

A z prameňu radosti
deň čo deň
piť
Autor Mišiačik, 24.01.2009
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z pramenu radosti
jsi dobrák od kosti.

01.02.2009 20:39:00 | Paulín

...čtivá

24.01.2009 12:40:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí