Napůl mrtvý dialog

Napůl mrtvý dialog

Anotace: Duše mrtvého detektiva promlouvající k umírajícímu vrahu svému...

Sbírka: Snídaně

Tak tě vítám,
umíráš?
Před peklem stojíš,
štěstí máš!

Dnešní doba,
ten svět váš!
Žili jsme oba,
vzpomínáš?

Zavraždit si mne dal
a ten čin se náhle stal,
výborně můj plán teď vyšel,
Já jsem tady, a tys přišel!

Nechtěl si prohrát,
toho ses bál,
tak teď máš smůlu,
co bude dál?

Rozsudek tvůj, jaká čest,
zde uskuteční se tvůj trest!
Hrál sis se mnou, teď skóre se obrací
a já jsem ten, co spravedlnost navrací...
Autor Jammie Spark, 24.01.2009
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, kikis, metal hearts
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jak rada poznavam mladeho cloveka s tak hlubokymi myslenkymi zaslouzis si ST!

21.02.2009 14:43:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí