Krev pro ...

Krev pro ...

Anotace: - půjčila jsem si název jednoho songu od své oblíbené kapely, kterou jsem při psaní tohohle poslouchala - http://www.youtube.com/watch?v=DkkYxmMj-Oo

Blood for the Bloodgod
to je ta věta
co v hlavě ti zní
když vyrážíš
do tmy
Blood for the Bloodgod
je tvoje motto
je to tvůj cíl
jen tak můžeš
dál žít
Šílenej magor
mačeta v ruce
jak z mizernýho
béčkovýho hororu
hledáš obět
pro svýho boha
hledáš oběť
pro svůj chtíč
Jak divoký zvíře
cítíš slabost
svých obětí
citíš jejich strach
jejich bolest
paniku
citíš jejich KREV
Blood for the bloodgod
tvůj rychlý dech
štveš je jak
zvíře
mačeta lítá
trháš jim kůži
lížeš jim krev
kucháš jim vnitřnosti
jseš drsnej dravec
horší než hyena
zabijíš z chtíče
a ne z hladu
Blood for Bloodgod
Zabij svou sousedku
zabij to dítě
všechno co uvidíš
pomalu chcípne
BLOOD FOR THE BLOODGOOOOOOOD
Autor Melfëa, 24.01.2009
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Narrion, Blázen? =)
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fascinuje mě, jaks dokázala nafrázovat tu báseň tak, aby přesně seděla do rytmu písně ... navíc je jen málo těch, kteří veřejně píší o těchto věcech :-) moc se mi to líbí

25.01.2009 12:36:00 | Narrion

Tady někdo ví, jak zešílet...

24.01.2009 22:32:00 | Blázen? =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí