Zkouším

Zkouším

Anotace: hledat lásku

Básníci mají v očích hvězdy,
múzy jim tančí na hlavou.
Veršem si získá lásku ženy,
když zpívá píseň lákavou.

Srdce žen bývá něžné, snivé,
kdo verše zná, ten má vyhráno.
Láska má sílu bouře divé,
věděl to dobře i Cyrano.

Mít sílu Bivoje a skládat rýmy,
byl bych tu mezi muži král,
Na rukou nosil bych své víly,
veršem bych srdce získával.

Nemám však svaly plné síly
neumím básně poskládat.
Zkouším však právě v téhle chvíli
k sobě si lásku nalákat.
Autor nejsembásník, 24.01.2009
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, malá a šikovná, Psavec, labuť, WAYWARD, v.hercik, jedam, Lilly Lightová, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...být ženská,tak jsi mě dostal :-) ještě tu posilovnu

24.01.2009 17:49:00 | WAYWARD

dejme tomu, že na barda to časem možná dotáhneš...=)

24.01.2009 16:02:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí