Nic nezáleží na...

Nic nezáleží na...

Anotace: Nic nezáleží je básničky o tom jak mne nikdo nevidí a nezná...Možná na někoho z vás zapůsobí...

Nic nezáleží na mém srdci,
Které umírá v mém těle,které
Nechce umřít, ale musí se podvolit
Srdci, které jiní zabíjí.

Nic nezáleží na mé vůli,
Která mne opouští. Nemám
Odvahu být ta silná,a setrvat.
Proč taky? Proč bych měla
Setrvat,když není žádný důvod.

Je to jakoby ten co neumí
Hrát na píšťalu, ale snaží se o to.
Myslí si že na mě umí hrát.
Ať už jsem taková či onaká:
Může mne rozladit, ale hrát na
Mne nedokáže.

Vidíte tam ten mrak? Ne?
Teprve tehdy až na něj do vidíte,
Tak shlédnete na mne s zjistíte,
Že já už tady nebudu.Já už nebudu
A vy teprve zjistíte co to byl za mrak,
Který jste neviděli.To jsem byla já.
Jelikož mne neznáte nemůžete
Mne vidět.

Proto jste neviděli ten mrak.
¨Toužili jste ho vidět?Vím, mne jste
Se ptali co to tam vidím? Na
Co se tak soustředěně dívám.

Neuvidíte mě a ani nikdy
Jste neviděli…
Autor bettuš, 24.01.2009
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

az vyrostes, treba budes k neprehlednuti...snad za par let...zatim se dobre uc a tancuj roc and roll

24.01.2009 16:57:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí