Zvrátená

Zvrátená

Anotace: Ten chlapec sa veľmi o mne mýlil....vlastne ani nevedel. kto som...

Nie som žiačka
Ani dcéra
Vnučka
či
neter

Nie som
tá ktorá ti dala ten príšerný
sveter

Nie som tá ktorá som bola
pred jedným dňom
Nie som tá ktorá hovorila
-len tvoja som

Nie som tá
ktorá má rada čokoládu Milku
Nie som tá
ktorá ti venuje každú chvíľku
Nie som tá
ktorá presvieti tmu
Nie som tá
ktorá odstráni hmlu
Nie som tá
ktorá zničila tvoju oslavu
Nie som tá
ktorá nedostala žiadnu pochvalu
Nie som tá
ktorá pokazila tvoj mobil
Nie som tá
ktorá ti povedala: debil
Nie som tá
ktorá ti včera povedala prepáč

Ale som tá
ktorá ti v smutnej chvíli povie
neplač
Autor Mišiačik, 24.01.2009
Přečteno 264x
Tipy 10
Poslední tipující: teranosaur, Paulín, Nimo, Květka Š., slečna Nefertiti, Bíša, Fiserka, Giginka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle se mi líbí nejvíc, už pro ten
úžasný konec.

01.02.2009 20:36:00 | Paulín

tahle se mi libi a zaslouzi tip :)

26.01.2009 21:57:00 | Nimo

Tak už snad chlapec ví "jaká jsi",po této básničce určitě

26.01.2009 10:32:00 | Květka Š.

ST!...pro mě bolestivá..a krásně čtivá

25.01.2009 18:51:00 | Giginka

toto nie je báseň z úplne iných dôvodov :)

24.01.2009 17:19:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí