Možná, že víš...

Možná, že víš...

Anotace: možná taková optimistická... :D

Víš, možná za pár let,
možná se změní ten náš svět.
Víš, možná za pár dní,
změní se ten tok, tak všední.
Víš, možná za pár chvil
si uvědomíš, že jsi žil.

Víš, možná v příštím století,
bude se rodit víc dětí.
Víš, možná v dalším roce
oslavíš doma Vánoce.
Víš, možná příští chvíle
ukáže, že ti bylo mile.

Víš, možná za pár let,
nezmění se ten náš svět.
Víš, možná za pár dní,
zazpívá píseň poslední.
Víš, možná že nikdy,
nevyřeší se křivdy.

Víš, ale žiješ teď,
pro okamžiky, stůj či seď.
Víš, možná před rokem,
možná že žil jsi pokrokem.
Víš, každý den je dar.
Možná, má každý dnů jen pár.
Autor Margaritta Nunwier, 01.10.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobrá básenka.....jen to chce Čas.

01.10.2005 20:18:00 | Jacues W. Moucheron

Líbí se mi, je v ní hodně myšlenek...

01.10.2005 18:04:00 | Keilanne

Vim:) Tomu se říká talent.

01.10.2005 13:24:00 | VerunkaY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí