Hodina stá

Hodina stá

Jest hodina stá,
ve dveřích se objevila jediná láska má.

Jest stá dopolední
den získá krásný snový lesk

Jest stá, hodina poslední,
kdy všichni odhazují a zbavují se masek

Jest stá odpolední,
letadlo vzlétl ovšak nedoletí

Království bez krále, marně touží po lásce,
po lásce vladaře, který v hodině sté
opustil trůn, hrad a zem
zbavil se svých pout, ze kterých se nemohl vyvléct
Atak v hodině sté
rozhodl se utéct

Skončila hodina stá a s ní i snů lesk
sny odhalily pravdu,která tak strašně bolí
a svojí cestou spáč se dál brodí
i když nemá už sil
ta hodina stá je minulost
a ten okamžik co byl
už pominul
Autor Jan Václav Znojemský, 24.01.2009
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí