O SMRTI

O SMRTI

Anotace: Proč vůbec žijeme????

O SMRTI

Proč tu vlastně jsme,
co tady vůbec děláme?
Co když tu někdo nechce být,
to si má ten život vzít?

Pár lidí už si jej vzalo,
zřejmě si jich nevážilo.
Proč to ale udělali?
Asi to tak chtěli.

Tak k čemu tady jsme?
A co bude potom,
až tady nebudeme?
Budeme vůbec žít?
To nikdo neumí říct...
Autor Iwushak..., 24.01.2009
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: bettuš, WerunkaaXD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...velmi pěkné...k zamyšlení

27.02.2009 20:39:00 | bettuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí