Jen tak tak

Jen tak tak

Anotace: Já jsem dokázal jednou zahránit život,ale jednou bohužel ne

V žilách mi proudí tvá krev
já děkuji ti za tvůj dar
děkuji ti za tvůj dech
a za to co jsi pro mě udělal

riskovals nejcenější
ano sám sebe
nebylo to nejmoudřejší
ale moc díky za tebe

kéž bylo by vás více –
Vy co cizí jim za to stojí
a místo zábavy operace
Hrdinové vám všem já děkuji
Autor Barci, 25.01.2009
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za téma tip a dík

25.01.2009 00:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí