Na západě se sejdem

Na západě se sejdem

Anotace: Tam, kde se nebe kříží se zemí..

.
http://cz.youtube.com/watch?v=wxdbre8OX_k&feature=related

Snaž se představit nepředstavitelné.

Volný jako pták
-nebo cokoliv, co létá-
Na místě, kde whisky teče proudem
a ty splýváš se sluneční záři.

Tváře si necháš lechtat
koňskými žíněmi,
když pocváláš k místu,
kde se nebe kříží se zemí.

Jen ty a tvůj kůň.
Nasaď klobouk
a ten tvůj poťouchlej úsměv,
kterej mě tak rozčiloval.
(Na ten nezapomeň!)

A cestou nikam bys mohl,
prosím, navštívit můj hrob
uprostřed ničeho.
Věřím, že se ti postaví do cesty.

Tam někde na západě se sejdem.
Můj ztracený příteli..
Autor Vision of me, 25.01.2009
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí