Takové nic...

Takové nic...

Anotace: Asi o ničem, ale od srdce ... Mám vás ráda ....

V myšlenkách jsem Tě podvedla,
své sebevědomí jiným pozvedla...
stydím se...

Vím, že je to hřích,
ale osud na mě "kých"...
a já chtěla...
promiň...

Bolí mě tělo, Ty víš,
zase mě udeříš?
Tak udeř, mně je to jedno,
mé já se ve snech zvedlo...
bohužel jen ve snech...

Jsem holka tuze naivní,
k Tobě chci být pasivní,
nejde to...

Ach jo, díky Tobě píši,
ale jsem v nesmyslné říši,
samá slova hloupá,
touha ve snech pouhá...

...mám ráda...
Autor toužím.jít.dál, 25.01.2009
Přečteno 268x
Tipy 17
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, jedam, Quigleika, Caracol, blue, Paulín, Simísek, Mbonita, Lilly Lightová, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by se tvé já zvedlo nejen ve snech.... ty to zvládneš, verim ti!

30.01.2009 18:03:00 | Caracol

...ani nevíš jak Ti rozumím...
zvládni to! držím palce :)

29.01.2009 01:26:00 | blue

Těžké o bolesti a smutku psát.
Raděj o radosti si nechat zdát.

25.01.2009 15:25:00 | Paulín

žij...

25.01.2009 13:32:00 | Simísek

Moc pěkná. Čtivá :)

25.01.2009 09:33:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí