Mraky plynou dál

Mraky plynou dál

Anotace: Někdy přemýšlím proč tak často myslím n smrt... Možná proto že smrt je to jediné čím si můžeme být jistí...

Mraky plynou atmosférou,
V důsledku otáčení země.
My plyneme časem,
V důsledku času.
Čas ten se nezastaví,
plyne pořád dál.
Bere nám mladost
Dává nám dospělost a stáří.
Odnáší tajemství,
Které jiní prozradili.
A přináší nová přátelství,
Které jiní jenom využijí.

Mraky plynou dál,
Volám zastavte se.
Potom se zastaví čas
A já nebudu muset být
Taková raněná.
Nemusela bych to poslouchat.
Nebyla bych.Nedělala bych nic.
Jen bych byla sama sebou
A přemýšlela nad významem mého života.

Jaký je to význam…Na co žiji?...
Nevím nač.Na co je život jako ten můj.
Úplně na nic.

A mraky budou plynout dál
to jenom můj život se zastavil.
Autor bettuš, 25.01.2009
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí