Až příště, Satan bejby

Až příště, Satan bejby

Anotace: A příště chci u vchodu plynovou masku a heřmánkový čaj

Až příště, Satan bejby

Beze strachu válím se v hnilobě
Strkám si prsty do krku ve zlobě
Ve vlasech bláto protkané listím
Na zadku do pekla rychle si svištím

Potřená od hlavy k patě v bělobě
Dívám se, zvrácená, po tobě
Krev z kyblíčku kolem sebe třísním-
Vizuální doprovod satanským písním

Závan síry už cítím v předsíni na chodbě
Zvracím na rohožku a celkem nestoudně
Nápis PEKLO na skleněné desce tříštím
Satane? Uvidíme se v životě příštím
Teď nemám čas..
Autor mOBSCENE, 25.01.2009
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poutavé popisy pekelných výjevů, líbí se mi.

28.06.2009 20:06:00 | Kamil Princ

zajímavé

23.03.2009 14:58:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí