Víla

Víla

Anotace: ....

Vzpomínky zmítají se jak obraz v mlze,
oči slzí, padá slza k slze.

Kdy vyjde slunce a vyjasní mi v duši,
doufám, že ví jak to potřebuji, doufám, že to tuší.

Nenech mraky ať mé srdce znovu zakryjí,
to pak dlouho bolí, dlouho pomíjí.

Naznač mi jakou cestou jíti,
já pak možná zjistím jak šťastná býti.

Snad budu hledat správně,
snad neplácalo jsi svou sílu marně.

Pujdu přes hory, přes řeky, přes moře,
brzy snad stoupnu ze dna a budu nahoře.

Věřím v to i ve svou sílu,
už nebudu poslouchat svou stydlivou vílu.

Ta jen pořád tiše u studánky sní,
ale její přání se neplní.

Nechám spát svou stydlivou vílu
a začnu hledat novou životní sílu.
Autor Adele, 25.01.2009
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: Veselý Drak, démon zatracení
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenech se vílami zmást - rozpoznej svůj Pravý čas..
Tak jako je čas setí, tak je i pravý čas sklízení...
Jsi mládí samo sil plné, tak nedej na "přátel šizení"...Krásná jsi uvnitř mladá dáma...a tušíš,
že odtud sama...
Máš vlastní sílu a radost z cesty svojí,
nedáš-li na řeči, sílu bereš...
a víš, že to za to stojí!

18.08.2009 22:48:00 | Veselý Drak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí