Minulost,Přítomnost,Budoucnost

Minulost,Přítomnost,Budoucnost

Anotace: ...

Minulost je historie ...
Jsi první na koho myslím,
když ráno vstávám.
A tvoje tvář je ta poslední,
kterou vidím než jdu snít.
Vzpomenout na někoho jiného,
to už dávno vzdávám.
Kde však sílu mám brát,
tak kde jí vzít.

Budoucnost je fantazie...
Jako splynutí dvou barev,
dvou různých barev v jednu.
Slib,že mě nikdy nezradíš,
když opustíš mě půjdu ke dnu.
Ještě pořád jsem plná tebe,
Plná hvězd snů a nebe.

Přítomnost je dar...
Vážím si všech dnů,
jež spolu můžeme prožít.
Teď jsme jen ty a já-nic víc,
a pouze s tebou chci žít.
Děkuji za tvá objetí,
plná lásky a ujištění.
Tvé polibky přináší radost,
stesk i mnohá odpuštění.
Autor ThiNuShK4, 25.01.2009
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Morion
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem hezký volný verš. *Tip*

27.01.2009 21:17:00 | Morion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí