Horizont života

Horizont života

Anotace: Krátká rýmovaná o smyslu života:-)

Až srdce zalije mi víno karmínové,
až se svět probudí do nových lepších dní,
až se mi vyplní i nejtajnější snové,
rád vrhnu v řeku Styx pochodeň poslední.

Stovkami skřivanů mi každé ráno zpívá,
a vášně gejzírem mi pozdní večer zní,
pro příslib milostný se každý večer stmívá,
pro návrat ku práci se opět rozední.

Včerejší radostí zas zítřek zavoní mi
a ještě krásnější: dnes, dnes a jenom dnes!
Nemám strach z podsvětní nekonečné zimy
zanechav za sebou na světě kvas a ples.
Autor Mortred44, 26.01.2009
Přečteno 262x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, denebrin, Psavec, danaska, labuť, Ctěný pán, Markéta Hl., Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně vykouzlená nálada pondělního dne, moc se mi líbí! :o)

26.01.2009 11:33:00 | labuť

Souhlas, taky se mi líbí.

26.01.2009 10:55:00 | Ctěný pán

Tak ta se mi líbí, hned mám lepší náladu při pondělku

26.01.2009 10:39:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí