Rok se s rokem sejde

Rok se s rokem sejde

Anotace: nepíšu básně jak se mají psát, nevím nemám na to školy prostě píšu jen tak jak mě to napadne a jak se mi to líbí

Rok se s rokem sejde.
A v tu chvíli vím že už to takhle nejde
Nemohl sem spát nemohl sem bdít
Hledal sem odpověď proč mi nejde žít

Pak si se mi zjevila jako sen
Ze země zvedla a já jsem, neprohrál
Srdce na tisíc západů zamčené odemkla
A teď mi říkáš miluji tě
Lásko má miluji tě

Země se chvěje když mě políbíš
V té chvíli srdce mé rozbušíš
minuty bez tebe mě zebou
Lásko miluji tě chci jít už jen s tebou
Kiss me, všechno zavoní
Kiss me, mě probudí
Kiss me, už mi nic neschází
A život bez nesnází lásko ty mi dáváš víš než-li si můžu přát
Vedle tebe spát….v tvých očích číst…víš to co mám rád
A pokaždé krásně usměješ se když říkám lásko chci tě svést

….co lásko má cítíš když říkám Miluji tě?
….Nad čím přemýšlíš když se ti dívám do očí?
….Co pro tebe znamenám já?

Dokážu ti to čeho se bojíš, dokážu že to není pravda….dokážu že pro mě znamenáš
Víc než ti vůbec můžu říct, než dokážu vyslovit, dokážu ti že slova která říkám nejsou naučené fráze. To že jsem šťastný za to že tě mám….
Autor casanova88, 26.01.2009
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Quigleika, Romana Šamanka Ladyloba, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

na basne nemusis mit skoly, staci cit, vypilovat to a chtit se zlepsit, to je cele...

26.01.2009 13:04:00 | saddova

….co lásko má cítíš když říkám Miluji tě?
….Nad čím přemýšlíš když se ti dívám do očí?
….Co pro tebe znamenám já?

za tohle máš odemě tip...
je to tááák krásně zamilované:-) pbčas isce kapek skřípou rýmy..ale to je jedno-) v láce a válce se může všechno no ne??

26.01.2009 11:55:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí