Baile Atha Cliath [Blá Klijé]

Baile Atha Cliath [Blá Klijé]

Anotace: Nostalgický výkřik po loňských prázdninách:-) (Baile Atha Cliath [Blá Klijé] = Dublin)

Loudáme se kolem řeky,
Máme ještě hodinu,
Nebe s náma šedě pláče
Poslední den v Dublinu

Minem znova prohlé mosty
Ponořené v mlhy cár,
Po opici směšně prostý
Zamává nám Temple bar

Tak jako Ir po Guinessu
Den je deštěm napitý,
Procházíme ještě jednou
Kolem College Trinity

K špici dojdem po silnici,
Kouká na nás pěkně shora,
S houskou v ruce – labužníci,
V sáčku šustí rebarbora

Víčka k zemi těžce tíhnou,
Talbot pod nohama mizí,
Z hostelu nám sbohem dávaj
Maldí vandrovníci cizí

Bylo to fajn, tak někdy příště,
Město se pod náma rozpije,
Vzpomínky barevné zůstanou nám
Na Irsko a na Baile Atha Cliath
Autor Krokodylekx, 26.01.2009
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Natálie T., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a krásně napsané vzpomínky.

07.03.2009 11:28:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí