Pro R.

Pro R.

Anotace: Pro jednoho chlapce a jeho "nevyřešitelné" problémy :) (vše se dá přežít)

Sbírka: Z dětství

Neboj se, vše se zlepší,
zapomeneš, až budeš větší.
Až opiješ se ještě jednou,
mozek tvůj bude jen prázdnou bednou.
Neplakej, k ničemu to není,
vše se jednou navždy změní.
Něco se stane a pak bude klid,
pak budeš moc jen navěky snít.
Na věky v pokoji být s někým, nebo sám
a pak budeš šťastný, šťastný jako trám.
Na chvíli vypni, nemysli na svět,
nepřemýšlej nad tím, udělej to hned.

Koneckonců, máš přátel spoustu,
s kterými si uvázán k jednomu poutu.
Kteří Tě rádi mají, než nikdo na světě,
rádi Tě uvidí, kteří milují Tě.
S Tvojí rodinou, láskou a přáteli,
s klidem v srdci usneš v Tvé měkké posteli.
Zdát se Ti bude o zahradě,
kde náruč kvítí natrháš hravě.
Hrát k tomu bude nádherná hudba
a přece to pro tebe nebude nuda.

Tak už se vzpamatuj
a vždycky pamatuj,
že někdo tu přeci je,
kdo ti vždy nalije.

Vždyť už jsi dospělej,
tak hlavu pozvedej,
usmívej se a buď rád,
že tvé srdce není jak hrad.
No tak přeci, usmívej se,
pomáhej těm, kteří Tě znají,
neptrap se kvůli nikomu,
trap se s těmi, kteří Tě v srdci mají.
Autor lady oToman, 26.01.2009
Přečteno 420x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Holis, Quigleika, Lilly Lightová, 6thSun, Krokodylekx
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonáno jest, Evičko.

29.05.2010 21:51:00 | lady oToman

Pěkné, ale to zmnění mě opravdu tahá ta oči. :-D

02.05.2010 15:03:00 | Eva Pincová

Zajímavá ;) Líbila semi.

26.01.2009 15:49:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí