Dívka z papíru

Dívka z papíru

Anotace: já jí nakreslila a ona mi sebrala tužku a zdrhla. asi tím chtěla naznačit, že bych s tím měla přestat...

Vždyť to byla jenom črta.
No a teď mi hlavou vrtá,
proč z papíru utekla
dívka-patří do pekla!

Za to, že mi sebrala
mou červenou tužku.
Též ohledy nebrala
na tu zlatou mušku,

kterou mi můj talisman
na chvilku namaloval.

A ta holka prokletá
za kým asi utekla?!
Běžela Ti namalovat
pár slov. To byl její nápad!

Prý aby Tě rozesmála.
Takhle se mi vymlouvala.
Tak já jí to odpouštím
a ze skicy jí pouštím,

aby občas napsala
a štěstí Ti dodala
(s poštovným
a na dobírku).
Autor Kristine Clary-Aldringen, 26.01.2009
Přečteno 544x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Giginka, Mbonita, jedam, mamina, enigman, Fiserka, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí