Zbabělá...

Zbabělá...

Anotace: Blab...

Spusťte oponu zapomnění,
vy, kdož si troufáte.
V tomhle hororu už nechci hrát.
Radši budu žít v osamění,
vy v to beztak doufáte.
Už nechci světu kolem lhát.

Zavřete oči a poslouchejte,
co chtějí říci moje rty.
Naposledy šeptají.
Ne, už mi nikdy nevolejte,
nechte si všechny svoje sny.
Nebo jako sníh roztají.

Slyšte můj výkřik poslední,
pak půjdu ke zpovědi.
Budu se hříšně kát.
Brzy už se venku rozední,
říkali to prý v předpovědi,
jen vánek bude tiše vát.

Vzpomínky odplují po obloze,
já přítomností chci teď žít.
Minulost odfoukne jen čas.
A o princovi v krásném voze
teď můžu už jen snít.
Ne, nemám žádný zlatý vlas.

Já nejsem žádnou princeznou,
vždyť pohádky jsou pro děti.
Já už jsem přeci dospělá.
Já nevěřím už v babu zlou,
vždyť ani čáp nepřiletí.
Já navždy budu... ZBABĚLÁ.
Autor Mademoiselle Drea, 26.01.2009
Přečteno 361x
Tipy 16
Poslední tipující: padající do neznáma, petříček, Dračičák, BArBArKO, V.N.Losinský, Psavec, Bean, Holis, démon zatracení, Zdeněk Farkaš, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasa sama o sobě..

27.02.2009 21:58:00 | padající do neznáma

Ač jsem taky pěkný zbabělec,
nemám z toho žádný ruměnec
a ke své zbabělosti se hrdě hlásím,
vždyť díky ní ještě žiji - zatím.

03.02.2009 20:11:00 | petříček

ne!!!
nejsi zbabělá..
jsi pokorná..
snad bázlivá k tomu..

život tě vítá náručí..
a láska..
vážně..
stačí..trochu..
věřit..tomu..

nezlop! .o))

27.01.2009 22:03:00 | Bean

Moc pěkná básnička, vážně mě zaujala:D

27.01.2009 13:58:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí