někdy

někdy

Anotace: ...

někdy

jsou v životě lidském
takové okamžiky,
kdy vyjdeš
před dům jen v bačkorách,
no a pak za věci nicotné
neřekneš ani to díky,
no kdo by měl tušení,
že překročí zrovna ten práh..

někdy

si říkáš,
že jinak bys vedl svá slova,
přemýšlíš o tom ,
že nepoužil bys tak ostrou zbran,
a pak když šanci máš ,
prožívat život znova,
najednou tvář má tak laskavou,
už není to litá jen san..

někdy

si hloubáš,
jak marnil si svoje chvíle,
přemýšlíš o tom,
jak blízkým si ublížil,
jakpak k tomu přišli ,
ty nevinné oči milé,
ted jiné máš obzory,
kam soustředit nejvíce sil..

..někdy ..
jsou v životě lidském okamžiky
a já za to
..někdy..
říkám si vlastně i díky...
Autor chalcedon, 26.01.2009
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: Kett, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy to tak opravdu je

27.01.2009 19:35:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí