Tabák

Tabák

Anotace: ...

Smutek neodchází s kouřem tabáku
Tak jako Ty neodcházíš
Byl bych rád ten, kdo to má na háku
Však stále mi scházíš

Letní večer, kdy déšť padal do Tvých vlasů
Já nevěřil jsem, že Tě mám
Teď rád bych se vrátil do těch časů
Nechci se smířit, že jsem sám

Až půjdu za světlem
Posledním tunelem
Já budu člověkem
Co nelituje, co poznal...
Autor Apendix, 26.01.2009
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já nelituju a litovat nebudu...

27.01.2009 00:25:00 | Apendix

...nikdy nelituj ničeho,cos poznal,já viděl kus tunelu,je tam fajn

27.01.2009 00:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí