Smutné usínání

Smutné usínání

Anotace: ...

Usínám a chtěl bych se vrátit do těch chvil
Kdy letní večer s námi byl
A pršelo a byla noc
Tvé sladké rty jsem líbal moc

Měsíc kupodivu nesvítil
Ale to nevadilo
I v té tmě Ti to moc slušelo
A sluší do teď...

Připadal jsem si jak ve snu
I teď si tak připadám
Do deky zapadám
Polštář místo Tebe objímám
Autor Apendix, 27.01.2009
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí