Bláznova píseň

Bláznova píseň

Anotace: Ona není až tak bláznova, je moje, a já jen chci být bláznem, protože se jim prostě žije líp

Suchý déšť, sladký pláč,
trpký smích.
Komu? Tobě, mě,
anebo jim?

Nebolí bodnutí,
nebolí kousnutí,
bolí jen slova,
která srdce neschová.

Černá krev a bílá tma,
úsměv, co nehladí.
Kdy? Teď, včera,
nebo nazítří?

Nebolí říznutí,
nebolí škrábnutí,
bolí jen věty,
které běží v ústrety.

Smutná radost, tichý křik,
smůla a štěstí v jednom okamžiku.
Jak? Rychle, středně,
nebo beze spěchu?

Nebolí to, z čeho teče krev,
bolí rány, které rodí stesk.
Nebolí, když kdo tělo zabije,
bolí mrtvé vzpomínky a naděje.
Autor Yves, 02.10.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mrtvé vzpomínky a naděje...ty sakra bolí..

02.10.2005 11:27:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí