Dny

Dny

Anotace: O hledání

Jsou dny,co hladí,
jsou dny,co bolí,
dny kdy zvedáš hlavu k obloze,
dny kdy proklínáš zemskou tíhu
co tě táhne k podlaze....

Dny jsou mnohotvárné korálky
a někdy je sakra těžké
náš život jimi provléknout...
Jsme slepci,kterým sebrali hůl
a co se snaží ohlédnout
a v minulosti zahlédnout..jeden..perfektně...obyčejný..den
Autor saralara, 27.01.2009
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda, moc se Ti to povedlo. Vážně skvělý...

27.01.2009 12:02:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí