Budoucí mistři?

Budoucí mistři?

Anotace: kdo ví?...

Jedenáct fotbalu kouzelníků
umění svoje všem předvádí.
Z České republiky přijeli
na trávníku zeleném řádí.

Jeden centr, druhý, třetí
občas ,,ulička česká“.
Divák nadmíru spokojen
výkonům hráčů tleská.

Soupeř strachy nedýchá
hřištěm stín jeho se plouží.
Na borce naše prostě nemá
po konci zápasu touží.

Ten největší turnaj hrát
chtějí naši hoši zlatí.
Na ceně prudce získají
mistrům světa víc platí.

Překážek na cestě spousta
ze všech sil se kluci vydají.
Šanci s nejlepšími hrát
nikým vzít si nedají.

Varianta i jiná však hrozí
nemyslet na ni radši.
Že fandit u televize
budou s námi taky hráči.

Podpořme snahu jejich
držme všechny palce.
Ať dobře dopadnou
v té fotbalové válce.

I já hlas svůj trénuji
pokřik nový cvičím:
,,Dáme góóól, dáme góóól
pohár zlatý přivezem!…“
Autor Modrý Adept, 02.10.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš, já sportu moc nerozumím, vždyť víš jak vypadám, ale hlasem svým se přidám k vám...já si přeju aby to těm klukům jednou vyšlo...

05.10.2005 13:39:00 | Hančí

Tak já budu cvičit s tebou!!!:) A budu těm našim držet pěstičky!!

02.10.2005 12:54:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí