červí díra

červí díra

Anotace: ..

Ve válkách i v míru
přes prostor a čas
vždycky dovedu tě
znám červí díru
tak pojď zvu tě
na toulky minulostí
všech vlastí
bosky nad propastí

Uslyšíš dejchat historii
i vřavy střetů
projdem se dobou
kdy bylo světu
jen pár let
kdy bylo všechno
ještě čistý
a jenom místy
sníh a led

Pojď nebo vezmu jinou
projdu s ní černou mlhovinou

Pojď se mnou
poznáš časy
kdy láska z trasy
galaxií
bloudila v gravitačním poli
a srdce zmijí
i chtíč v říji
byl jenom zrnkem soli

Pojď nebo vezmu jinou
...ve tmě pod peřinou.
Autor zenge, 27.01.2009
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: raďo, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí