klekánice

klekánice

Anotace: z naší čtvrti

Jedno
druhý
třetí,čtvrtý
v týhle čtvrti
je to jedno
jed tě spláchne
ke dnu
v prosinci i v lednu

K ránu zapnu bednu
seriály z Peru
kafe,cígo..seru
v tom mým pološeru

Pátý,šestý
sedmý,osmý
litr krabicáku
pro vaťany na perón
zrychlenýho vlaku

S šerem courem
k nádražní
vaťák,beranice
neděste se vy vážní
jsem vaše klekánice.
Autor zenge, 27.01.2009
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí