Po tisíci letech

Po tisíci letech

Anotace: ...kdo ví,třeba to nebylo naposledy....

Za bubnování dešťe
ve tmě intimity
po tisíci letech
byli jsme ty a já

konečně sami sebou
zůstali jsme jisti
svým dávným snům
jen ty a já

na setinu noci
splynuly nám duše
prosákli jsme štěstím
co jen po tisíci letech prší

však z radosti smutek
slova změnily se v klišé
dáváš však víc bereš
naposledy pro nás prší
Autor En, 27.01.2009
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...musí být rovnováha,pak ať si prší jak chce

22.06.2009 20:39:00 | WAYWARD

Líbí se mi, je zajímavá :)

29.01.2009 08:26:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí