Nad životem

Nad životem

Anotace: ...

Moře událostí
...rozehraje hru,
kde vítěze nenacházím.
V pokoře hlavu skláním
..nad životem.
Odpuštění přichází,
...tiše po špičkách.
Hod kostek nezastaví,
nádech zoufalství..
Avšak v naději,
sílu objevím.
Autor Smutná, 27.01.2009
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí