Čekání

Čekání

Anotace: CCA půl roku stará

Sedím v liduprázdném kině
Ztihlý sál, temnota
A ty tu nejsi
Se mnou
Ani sama

Mačká se na mě jedna i druhá
Sedačka a já stísněně
Hledím na šedé plátno
Šedé
Bílé ne

Hodiny sklesle tik tak
Možná to moje srdce
Z posledních sil dotikává
V rytmu
Osamělého tance

Nechápu kde se zdržela
Už tu měla být
Takové zpoždění po čtvrtém
Infarktu
Naštve

Rozbolavělé srdce od lásky
A také od anginy pectoris
Nefunkční kardiostimulátor a tvůj obraz
Na sítnici

Konečně je tu, skrz
Sevřené hrdlo cedím
Kdes byla tak dlouho
A krev
Ruku na srdce

A tak mě našli
Tolik lidí, dětí
Promítali krtečka
za týden…
Inu maloměsto

Ležel jsem spokojeně
Kdo by mi chyběl
Cítil tvou ruku
V ruce
MĚL PŘÍLIŠ VELKÉ SRDCE
Autor Salvator Fortunato, 27.01.2009
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Stagger Lee, Quigleika, Kyška
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera... (:

28.01.2009 22:34:00 | Stagger Lee

Máš zajímavej styl.

27.01.2009 20:05:00 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí