Závory přání

Závory přání

Anotace: .

Zvedli jsme se z trávy
po krásném milování
to touha nás zlákala
zahnat se nedala

vzali jsme se kolem pasu
šli jsme i podél útesu
pak tou krásnou vonnou cestou
prošlapalo ji už tolik nohou

závory už zvedá ten můj milý
co nás od sebe zase dělí
srdce nás bolí
přijde rozloučení

a konec snění
a konec jemných dotyků
našeho společného hříchu
pláče,ale i smíchu

vzal mne ještě za ruku
zašeptal andílku
zas jednou závory zvednu
a do očí navždy Tobě pohlédnu

už nebude jenom stesk
sedat budem i na útes
a milovat se třeba tady
pod těmi závorami...
Autor Quigleika, 27.01.2009
Přečteno 326x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Holis, vodnař, Dejfor, Agniezka, Helena Buchtová, Bíša, carodejka, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejku, to je nádherné... opravdu, krásné veršíky, milostné, toužící, vzpomínkové...

04.02.2009 22:37:00 | NikitaNikaT.

Nadherne vzpominani.

27.01.2009 22:41:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí