Šťastná

Šťastná

Anotace: prostě don't worry, be happy :)

Sbírka: Lidská

Proč být fůrt smutná, když štěstí mě hřeje,
proč se skrývat před sluncem, co se směje?
Proč jsem se bála, to vážně netuším,
ty nářky ostatních prostě teď neslyším.

Když se naskytne problém podivný,
neřeším to, to je to jediný,
směju se dál jako trdlo největší,
to se všemi trablemi ihned zatočí.

Poblouznění, to je věc hřejivá,
dělám kraviny, nejsem jediná.
Prostě si poskočte se mnou,
když jsem štastná, pro jednou.
Autor Psychopatická lentilka, 27.01.2009
Přečteno 486x
Tipy 3
Poslední tipující: lady_esik, Fiserka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moje řeč ;)

04.03.2009 18:32:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí