ox

ox

Anotace: .

čas nám krátí
poslední zmuchlaná cigareta
.
na přečkání dalších dnů
spolykáme platíčko oxazepamu
.
po probuzení udivení
nad změnou světa
a světla
.
jiný úhly
a trhaný pohyby pro
neslyšící
.
neschopnost ovládat
svoje končetiny a
důvody
.
bez důvodu
.
pro každýho je svoboda
kapitola života
.
jeden po druhym
/i když nepiju
udělám výjimku/
je zapiju
lehnu si na záda na gauč
zapálim si
a budu čekat
.
až přijde to co přijít má
spánek
smích
svoboda
otevřený nebe
nebo
tma
.
věřim na nebe
kokainový nebe
.
a spoustu dalších věcí
.
.
/chci všechny chyby mýho života
sečíst do tohohle jedinýho okamžiku
znova si je přehrát
nechat se shodit na zem
na kolena
sklonit hlavu
a vyzvracet deset kapslí
dnešní pomoci
.
nebudem si na nic hrát
.
.
jediný působivý číslo byly
zelený čáry nad hlavou
a kachny plavající pozpátku
v zamrzlym rybníku
.
Autor Layla., 27.01.2009
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Me and you and all the others, *whatsoever*, embryo v hlave, Kyška
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasny dilo..Dilo!!
peres se s tim...

27.01.2009 22:36:00 | embryo v hlave

Jo, líbí tam to sebezpytování, nebo jak to nazvat..(Chci všechny chyby svýho života..)

27.01.2009 22:01:00 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí