Zelenooká

Zelenooká

Anotace: ..věc bez dechu..

Zelenooká s rukama přitisklýma na uších
které toho pro dnešek slyšely už dost
Sedí v pokoji se stáhnutými žaluziemi a zaprášeným nábytkem
O patro výš se hádá pruhovaná šála a její svědomí s odhalenými ňadry
Umrtvené zápěstí přestalo protestovat
a lační po dalším zalesknutí se nože na dopisy,
svatebních šatech, vaně s horkou vodou
a chladnoucím těle nevěstky
Strach zutíkal po schodech dolů a pokračoval po kočičích hlavách až na náměstí Tří Marií
Závoj se namočil a Ty už nepoznáš barvu jejich očí
Autor Zápěstí, 28.01.2009
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Mounkey, Markéta Hl., klarass, Triffid Kolbe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jde z toho strach...Ale jinak pěkné!Zvláštní a má to myšlenku!

02.02.2009 21:41:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí