Popel

Popel

Anotace: ..

Jako kudlanka požíráš můj život-osude..
Jen okoralé zbytky vzpomínek mi pohodíš na cestu...

Jako o bludné kameny
o ně zakopávám,
mysl obestírá mrak a mlha,
ta,co se nikdy neprotrhá...

A srdce zapadalo popelem,
tak jako Vesuv pohřbil Pompeje..

Stejně jako ony,
žije jen z toho,
co z minulosti zbylo..

Závoj z nočních můr,
lemuje tvou tvář,
zoufale se snažíš,
být pokerový hráč,co chrání svůj-pláč...
Autor saralara, 28.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, kikis, 6thSun, démon zatracení, Petbab, Agniezka, enigman, Helena Sládková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to se mi líbí moc

28.01.2009 10:37:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí