zase na lyžích...

zase na lyžích...

Anotace: bloudím...

možná znáte ten pocit
kdy Vám mráz běhá tělem
vy se řítíte svahem
je Vám totálně jedno
co všechno bylo
a těšíte se jenom na to
že se něco nového
bude dít...

bílá pláň a mlha
si podaly ruce
pluji rozbouřeným mořem
pevnina srdce
pod nohama křupe
a já spěchám
podávat cihly
staviteli zdí...

v oblacích
zvířeného sněhu
obličejem
drhnu o zem
směju se jako blázen
cítím něhu
jen tak si ležím
a na zdi
rozluštil jsem nápis
že přes všechny pády
láska vítězí...
Autor enigman, 28.01.2009
Přečteno 333x
Tipy 34
Poslední tipující: zvířenka, střelkyně1, Manon.H, Bíša, bejbyyyy, maena, Holis, Zuzik1991, páááááááá, Tacca, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějak jsi mi se ztratil z oblíbených. Tak to napravuji...

29.01.2009 23:11:00 | Bíša

..dobrý..akorát nad tím nápisem..se musím zamyslet..

28.01.2009 20:16:00 | Tacca

potom je fuč...

28.01.2009 11:58:00 | enigman

...to potom bych zrušil :-)

28.01.2009 11:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí