Květinová metafora

Květinová metafora

Anotace: ...další květinová:D...

Jsem jako květina mezi kaktusy,
přesaďte mě nebo zahynu,
žít s nimi byly jen marné pokusy,
dejte mi vodu, jinak uvadnu.

Kaktusy pichlavé do zad mě bodají,
v sevření pevném jimi jsem obklíčen,
k dalšímu úderu paže své zvedají.
Příběh co zmizí, nebude vylíčen.

Nesmím přestat, nesmím povolit
v obraně chabé - však alespoň nějaké,
zabít mé motýli nesmím jim dovolit,
musí letět dál po té cestě daleké.

Pokud mi slíbíte, že motýlky bílé
i po mé smrti necháte žít,
vemte si tělo mé, vy duše prohnilé,
jsem ochoten výměnu podstoupit.
Autor démon zatracení, 28.01.2009
Přečteno 341x
Tipy 28
Poslední tipující: urcite.me.neznas, ziriant, leafe, Holis, bejbyyyy, Bíša, Mbonita, Without Love, Churry, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

parádní

28.01.2009 15:52:00 | Agniezka

Jasný supertipan...fakt povedené. Moc se mi líbí :)

28.01.2009 15:48:00 | Lilly Lightová

Překrásné. Avšak doufám, že ti nikdo tak neubližuje, jako té krásné květině...
Prostě dokonalé! :-)

28.01.2009 15:11:00 | Veronikass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí