Ztracen v kruhu

Ztracen v kruhu

Anotace: ...

Jak zvěř lapená,
do klece vložená,
jako ta zvěř v kleci zavřená,
dokola chodím
a hlava k zemi svěšená,
smutek prozrazuje.

Ztracen v kruhu,
bludný se motám,
již nezbylo studu,
všechen jsem vyčerpal.
Ani pokory nezbývá,
té pro mne též dosti nebylo,
sám zmatený,
nohy své nestíhám,
nejspíš jsem prokletý,
však kletbu svou nehledám.
Autor Gabriel17, 28.01.2009
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí