Pro TeRuShKu

Pro TeRuShKu

Anotace: toto sem napsaLa pro tu nejLepší osobu kterou jsem kdy w žiwotě mohla potkat_((TeReZkA SmEtAnoWá)).._Teríí mrzí mě to co se teď mezi námy děje_:'-(_mám tě rááda_!!_x(

Tvář plná smutku
Oči opuchlé pláčem
Já nemůžu uvěřit tvému skutku
Jak proradným jsi hráčem
Těžké uvěřit že po nocích pláču pro tebe,
Že slzy pro tě ztrácím
Že po nocích dívám se na nebe,
K tomu okamžiku dokola se vracím
Proč sakra zrovna ty, jsi byla tou dýkou?
V srdci neskutečná bolest se usadila
Proč zastavuješ se nad jejich pýchou?
Proč povýšený výraz jsi nasadila
Proč od tebe už slyším nadávky jen?
Je to krásné, to snění, nevnímám jak v něm mží
To je překrásnej sen,
Sen plnej lží
I když miluju ostatní svoje kamarády,
Bez tebe neumim svoje být
Kdyby měly sme se zase rády,
Já bez tebe neumim žít
Jenže… Ty ses hrozně změnila, vše je jinak
Vše jinak je, tak se to aspoň mě zdá
Ty jsi mi neznámou, já cítím to tak
Jiná osoba tě v hrsti má
Je mi líto…Avšak co dělat mohu?
Já o tvé přátelství už bojovat nemohu
Nemám sílu bránit se dál
Mou poslední odvahu tvůj čin mi vzaL
Autor kL8RiNqA, 28.01.2009
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí