díky předkům

díky předkům

Anotace: věřím ,že češi nemají konkurence ve vlastenectví.PS pište ohlasy

Přišli vojáci do naši země,
že chtějí vyhubit české plémě

Těžké časy nastaly.
Mnozí u vlastenectví zůstali.
Začli odboj budovat.
Tohle to je Český stát!
A za tím si budem stát!

Díky naší pevné vůly.
budeme stát jako kůly.
Nehneme se z naší země,
jen tak přežije české plémě.

A tak dneska díky předkům,
že zůstali věrni Čechům.
I ty dnes můžeš radovat se,
že patříš k tý český rase!
Autor vOrange, 28.01.2009
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mozno keby som bola Cech tak to odcenim :)

02.03.2009 19:06:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí